Meer over Sanne

Hoi! Ik ben Sanne (surprise, surprise). Ik ben 24 jaar oud en moeder van de twee liefste jongetjes van de hele wereld, Guus (2016) en Joris (2018).

Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar samen met Willem. Het idee was dat we in december 2018 zouden trouwen, maar toen diende Joris zich aan. Daarom hadden we het uitgesteld tot juli 2019. Toen gooide hodgkin roet in het eten, want als gabber trouwen was ook niet wat ik voor ogen had. Poging 3 is nog niet gepland, maar 3 maal is scheepsrecht zeggen ze toch?

Ik ben deze blog in eerste instantie gestart om de mensen uit mijn omgeving te laten weten hoe het met mij ging tijdens de behandelingen voor hodgkin. Dit zorgde ervoor dat ik niet 60x hetzelfde verhaal hoefde te vertellen en iedereen toch wist hoe het met mij ging.

Al snel merkte ik dat ik plezier had in het schrijven. Daarnaast kreeg en krijg ik leuke reacties van mensen die mij aanmoedigen om verder te gaan met schrijven. Dit heeft mij doen besluiten om mijn snel in elkaar geflanste blog te verhuizen naar een “echte” website.

De komende tijd zal de inhoud nog veelal bestaan uit kanker-gerelateerde stukjes. Ik ben tenslotte nog steeds onder behandeling en heb nog steeds geen zin om 60x hetzelfde verhaal te vertellen. Ook heb ik gemerkt dat ik tijdens het traject niet altijd antwoorden kreeg op mijn google vragen. Het stuk dat ik heb gemist wil ik zelf graag gaan maken zodat mijn lotgenoten wel antwoord op hun vragen kunnen vinden!

Verder wil ik ook gaan schrijven over andere dingen die mij bezig houden. Zoals bijvoorbeeld de kinderen, het leven als jonge moeder, eten en interieur. Hoe dit precies vorm gaat krijgen weet ik nog niet, maar daar komen we maar op 1 manier achter. Gewoon doen!

Onwijs bedankt voor het bezoek aan mijn blog. Ik hoop jullie allemaal terug te zien!

Liefs, Sanne