Haargroei na chemo: 1 jaar en 3 maanden

Daar zijn we weer! Hoe langer het geleden is, hoe meer het naar de achtergrond schuift. Maar ik ben deze blog natuurlijk niet voor niets begonnen! Niet alleen om alles van me af te kunnen schrijven, maar ook om er te zijn voor lotgenoten. Aangezien ik foto’s en info over haargroei na chemo heel erg heb gemist destijds, blijf ik sowieso de haarupdates delen.

De foto’s heb ik braaf eind juli al gemaakt. Want toen was het 1 jaar en 3 maanden geleden dat ik afscheid kon nemen van het gabbertijdperk.

De lengte komt er goed in. En het begint er op te lijken dat ik binnenkort…. *tromgeroffel*…. weer een mini staartje kan maken! JAAAAA!

Op de foto links heb ik geen gebruik gemaakt van schuifspeldjes. Dan zie je dat de buitenste rand nog wel een stuk moet groeien om vast te kunnen. Maar gelukkig bestaan er schuifspeldjes en haarbanden om de boel in bedwang te houden.

Na het maken van de foto’s ben ik weer naar de kapper geweest. Dus het staartje is alweer verleden tijd. Ik merkte dat het steeds “truttiger” ging zitten en dat ik als het nat was een serieuze mat in mijn nek had. Op slechte haardagen was ik net de vrouwelijke versie van Dennie Christian. Niet bepaald hairgoals zegmaar. De kapper gevraagd hoe dit het beste opgelost kon worden en er waren 2 opties. Of een paar maanden doorbijten en er doorheen. Of de achterkant wat luchtiger knippen zodat het wat ronder zou worden. Ik heb gekozen voor optie 2. De voorkant is even lang gebleven, maar de achterkant weer wat luchtiger. Maakt het allemaal weer even wat hipper.

Wordt vervolgd!

Liefs, Sanne

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *