Haargroei na chemo: na 6 maanden

Oeps! Ik loop een beetje achter met de haargroei updates. Nu viel er tussendoor niet super veel spannends te melden, want het groeit vanzelf natuurlijk. Maar om het goed te maken wat extra beeldmateriaal!

Zo. Dit is de stand van zaken van vanochtend. Vanmiddag ben ik namelijk alweer naar de kapper geweest dus het is niet helemaal actueel (zo snel gaat het nou, ik loop alweer achter met mijn update….).

Het begint met de week meer te krullen. Ook aan de zijkant en achterkant beginnen er steeds meer krullen door te piepen. Op de foto’s was ik wel echt toe aan een kappersbezoekje. De zijkant en achterkant wordt namelijk snel dik waardoor het echt zo’n wollig bontje wordt.

En over snel gesproken. Het groeit echt ontzettend snel. Door de krul erin lijkt het niet zo op te schieten, maar de lengte begint er aardig in te komen. Het is nu te lang om ’s morgens mijn haar te doen met enkel een hand wax erdoorheen, maar het is nog te kort om er ook eens een ander kapsel van te maken met de fohn of genoeg wax.

Ik heb een overzicht gemaakt van het resultaat na alle kappersbezoekjes tot nu toe.

(Let niet op de kleine oogjes op de laatste foto. Het was vanochtend 5.15 uur..)

Je ziet dat hoe langer het wordt, hoe meer krul er tevoorschijn komt. Hierdoor is het lengteverschil op de laatste 2 foto’s niet overduidelijk, maar wel zichtbaar.

De kleur ben ik helemaal happy mee. Ik heb er niets meer mee gedaan na de kleurspoeling. Die is er inmiddels wel uitgewassen dus dit is gewoon mijn eigen kleur. Het is iets donkerder dan vroeger, maar door de zon in Griekenland toch weer wat opgelicht. Eerst wilde ik het heel graag verven want kort platinablond haar vind ik echt heel stoer. Alleen is het niet zo best voor je haar. Dus ik laat het lekker zo voordat ik opnieuw moet beginnen!

Liefs, Sanne

You may also like

3 reacties

 1. Lieve Sanne, je kapsel ziet er echt tof uit. Heel leuk die krullen. Ze zeggen dat je haar verandert na een chemo kuur. Meestal gaat het ook meer krullen. Die krijg je er dus gratis bij.
  Veel plezier weer met je nieuwe kapsel.
  Dikke knuffel

 2. Lieve Sanne, wat zie je er goed uit.
  En die krullen, geweldig. Bij mij zijn mijn haren dan niet volledig uitgevallen, maar wel dunner geworden. De haren die nu terugkomen zitten ook vol met krullen.
  Dit krijgen wij er allemaal gratis bij.
  Heel veel liefs Cynthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *