Haargroei na chemo: 8 weken later

Daar ben ik weer! Tijd voor een kleine update over mijn weelderige bos stekels. Het groeit lekker door en ik begin zelfs al na te denken over een bezoekje aan de kapper.

Vooral bovenop groeit het erg hard en wordt het heel snel voller. Misschien komt dat door de pokon die ik heb gekregen van mijn tante. Die moet je 2x per dag op je kruin en de plek waar je duivelshorentjes zouden moeten zitten sprayen. En dan eventjes inmasseren. Sinds ik het heb gekregen gebruik ik het trouw. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Voor (ca. 6 weken) nu

Ik vind het zelf voor ca. 2 weken tijd een behoorlijke vooruitgang. Of het nu aan de pokon ligt durf ik je echt niet te zeggen, maar ik blijf lekker sprayen. Het is overigens de numinox spray van Mediceuticals die ik gebruik in combinatie met de saturate shampoo van Mediceuticals. De shampoo gebruik ik 2x per week en de spray 2x per dag. De spray ruikt alsof ik met tijgerbalsem in de weer ben geweest. Gelukkig trekt dit snel weg. Tijgerbalsem is namelijk niet mijn favoriete parfum en ik gok de jouwe ook niet. De shampoo ruikt trouwens wel lekker.

De achterkant is niet heel veel voller geworden zoals je ziet. Daar kijk je nog steeds een beetje doorheen.

Verder merk ik dat het niet overal even hard groeit of groeide. Hier en daar wat langere plukken die ook lekker eigenwijs omhoog pluizen. Daarbij begint het nu ook over mijn oren heen te groeien. Ik vind dat bij zulk kort haar wat onverzorgd staan, dus daarom denk ik na over een kappersbezoekje. Ik was namelijk niet van plan om het maar gewoon te laten groeien tot het weer lang is.

Maarja, het voelt ook een beetje raar om voor die drie sprieten een afspraak te maken bij de kapper. Ik verwacht namelijk dat het alleen de oren vrij knippen is en dat ik vervolgens weer kan vertrekken. Het is namelijk nog veel te kort voor een modelletje. En het nog even op 1 lengte maken is voor nu geen optie. Dan blijft er straks niets meer over terwijl ik net zo blij ben met mijn kleine tapijtje.

Dus ik twijfel nog eventjes verder en tot die tijd verdeel ik de plukjes maar voor en achter mijn oren. Mochten jullie nog een leuk super mega kort modelletje weten, let me know!

Liefs, Sanne

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *