Feit of fabel: voller haar door een donkere kleurspoeling

Nu mijn haar terug begint te groeien ben ik ernstig op zoek naar middeltjes om mijn haar sneller, mooier en beter terug te laten komen. Een tip die ik kreeg tijdens de workshop van look good feel better is me heel erg bijgebleven. Zo werd daar verteld dat wanneer het haar terug zou gaan groeien, je het voller kan laten lijken door een kleurspoeling te gebruiken die net iets donkerder is dan je eigen haarkleur.

Je begrijpt wel dat ik bij het doorkomen van de eerste 3 sprieten naar de kruidvat ben gerend om kleurspoeling te gaan halen (toevallig ook nog 1 + 1 gratis, k’ching). Ik kan je vertellen dat 3 sprieten, 3 sprieten blijven en dat dit iets te optimistisch was.

Inmiddels begint het aardig te groeien en is het bijna dekkend. Perfect moment voor de test!

Ik heb een uitwasbare spoeling gekocht omdat ik mijn hoofdhuid niet wil irriteren met ammoniak. Daarnaast wil ik ook geen uitgroei. Van mijzelf ben ik donker blond en ik dacht dat licht beigebruin perfect zou zijn. Niet te donker en niet te rood.

Aan de slag dan maar! Ik heb maar 1/3e gebruikt en de goedjes in een apart bakje gemengd. Zo kun je voor een kleine 13 euro je haar 6x verven. Lang leve de 1+1 aanbieding! Eigenlijk was 1/3e al te veel, maar ik smeer het liever te dik dan te dun. Daarbij knoei ik nog wel eens of verf per ongeluk mijn oren en voorhoofd mee. Beter te veel dus.

Kijk, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Een schoon voorhoofd….

Eerlijk gezegd was ik vrij sceptisch over deze tip. Het leek mij juist dat het contrast tussen je hoofdhuid en haar groter zou worden waardoor je er extra doorheen zou kijken. Maar goed, alles voor de wetenschap. Dus we wachten geduldig 20 minuten tot de smurrie voldoende ingetrokken was om een licht beigebruine kleur tevoorschijn te toveren.

En zie hier het resultaat… *tromgeroffel*

WOW….. It’s amazing! Koop nu dit product voor een fantastic resultaat. Het is een wonder wow. De eerste 10 bellers krijgen bij hun bestelling ook de wraptastic cadeau. Koop nu voor de amazing price van slechts 33,33 euro dit fantastic haarproduct. Je vriendinnen zullen jaloers zijn (lees dit alles met de tell sell voice-over in je hoofd).

Maar nu zonder grappen.

voor na
voor na

Ik zie zeker op de eerste foto verschil tussen voor en na. Daarbij heb ik al van meerdere mensen gehoord dat ze het voller vonden lijken. Echter ben ik zelf nog niet helemaal overtuigd. Ik zie in het echt namelijk niet mega veel verschil. Er is wel verschil, maar ik ben niet mind blown door het resultaat. Ik heb geprobeerd om het op de foto te krijgen en ik denk dat onderstaande foto laat zien dat je er nog altijd doorheen kijkt in fel licht. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Het verven van je haar maakt niet dat er ineens meer haar op je hoofd staat.

Zo lijkt het net een vreemde siamese tweeling, maar ik keek een beetje boos op de foto’s.

Het is dus zeker geen fabeltje, maar verwacht er ook geen wonderen van.

Zien jullie verschil?

Liefs, Sanne

You may also like

1 reactie

  1. Ik zie zeker op de eerste foto veel verschil. Ik heb zelf dun haar, maar ben blij dat het donker is omdat het dan idd toch voller lijkt dan blond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *