De digitale verhuizing

Mijn blog is verhuisd! Deze verhuizing is mede mogelijk gemaakt door jullie. Dankjewel daarvoor. En daarnaast ook 1000 maal dank voor alle lieve reacties, appjes, kaartjes, bloemen, chocolade, donuts, aftelkalenders noem maar op. Ik waardeer dit ontzettend!

Ik ben deze blog begonnen om de mensen uit mijn omgeving te laten weten hoe het met mij ging tijdens de behandelingen voor hodgkin. Dit zorgde ervoor dat ik niet 60x hetzelfde verhaal hoefde te vertellen en iedereen toch wist hoe het met mij ging.

Ik heb daarvoor ook weleens overwogen om een blog te beginnen. Dit heb ik nooit gedaan omdat ik niet goed wist waar ik over wilde schrijven en ook niet spuit elf wilde zijn met zoveelste “lifestyle, momlife, food, fashion en ga zo maar door” blog. En daarnaast was ik vooral een bangepoepert. Bang dat niemand het zou willen lezen (ondanks dat ik zelf wel graag blogs lees over deze onderwerpen).

Maar toen kwam daar hodgkin om de hoek kijken. Niet gewenst natuurlijk, maar wel een goede reden om een blog te beginnen. Als mensen het niet zouden lezen dan was het idee leuk, maar voelde het niet zo als falen. Het is namelijk ook wel therapeutisch om er over te schrijven. Tijdens mijn opleiding maatschappelijk werk ben ik helemaal doodgegooid met reflecteren, reflecteren en nog een reflecteren. Maar eerlijk is eerlijk, het leidt tot nieuwe inzichten en helpt mee aan de verwerking.

Al snel merkte ik dat ik plezier had in het schrijven. Daarbij kreeg en krijg ik veel positieve reacties uit mijn omgeving en werden de blogs goed gelezen. Ik krijg regelmatig te horen dat ik een boek moet gaan schrijven en dat mijn blogs andere mensen kunnen helpen die in dezelfde situatie zitten. Maar boeken zijn zooooo 1996, dus ik ga het eens op de moderne manier proberen (grapje, boeken zijn ook leuk).

Hierbij presenteer ik jullie dan ook mijn nieuwe “echte” blog. De komende tijd vindt je hier nog veel kanker-gerelateerde blogs. Dit is nog steeds een onderdeel van mijn dagelijks leven en daarnaast wil ik blogs schrijven die andere mensen antwoord kan geven op de vragen die ze hebben. Zelf heb ik me namelijk helemaal suf gegoogled in het begin van het ziek zijn. Helaas was er niet op alle vragen antwoord en kon ik weinig ervaringen vinden van mensen die in hetzelfde schuitje hadden gezeten. Hier wil ik verandering in brengen! Dus mocht jij nu ook met een prangende vraag zitten of iets willen weten waar ik je misschien bij kan helpen? Laat het me weten!

Buiten de kanker om heb ik natuurlijk ook nog een gewoon leven met doodnormale dingen die me bezighouden. Hier wil ik ook over gaan schrijven. Grote kans dat dit over de kinderen gaat, maar ook over bijvoorbeeld eten, interieur en dagelijkse dingetjes. Hier zal ik mijn weg nog in moeten vinden.

Ik wil mijn blog actiever gaan promoten om ook daadwerkelijk antwoord te kunnen geven op de google vragen. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook gewoon fijn als mensen het leuk vinden om mijn blogs te lezen. Dus als je wil, spread te word!!

Dankjewel voor de bezoekjes aan mijn vorige blog en ik hoop jullie hier allemaal terug te (blijven) zien!

liefs, Sanne

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *